Skip to content →

We’re Hiring -> Aarhus Denmark : Vi har en ledig tjans i Aarhus🇩🇰 Vores shop-in-shop i Salling Stormagasin har brug for en møghamrende dygtig, charmerende, modehungrende og fantastisk hjælper. Det er 4-8 timer om ugen👇🏼 Er du vild med titler ? Hos os må du kalde dig næsten lige hvad du vil! Ambassadør, Sælger, Key Account Manager, Area Sales Manager, President of External Department Stores Affairs, Director of Bomuld, Salgsassistance? Eller måske det vi kalder os selv 👉🏾 bomuldskræmmere! Ej, hvis du er virkelig vild med titler og går mere op i det end jobbet? så skal du ikke være hos os… (men du har frit valg hvis du bliver ansatl😊) Dig? Vigtigste kriterie er at du er sød, rar og charmerende. Det er en fordel, men ikke et krav, at du har erfaring med tøjbranchen. Du skal kunne arbejde selvstændigt, ikke være bange for at tage ansvar, vide hvordan man folder tøj sammen (!), kunne rådgive kunderne omkring ELSK og vores produkter. Os: Vi er bomuldskræmmere med en passion for mode, bæredygtighed, unikke designs og kvalitet. Vi brænder for vores virksomhed og søger en person som ikke bare vil have et job, men også være en del af en virksomhed som giver frihed, muligheder og som med vores egne små skridt, forsøger at inspirere andre til at tænke kvalitet og bæredygtighed. Hvordan søger du så ? Du sender dit CV og en mail, hvor du fortæller os hvorfor vi skal vælge dig! Er du rigtig god og vil øge dine chancer gevaldigt? Så smid os et videoklip med, på max. 60 sekunder, hvor du fortæller hvorfor du passer godt ind i ELSK og hvorfor du skal være vores nye medarbejder! Send det til Info@elsk.com – Ansøgningsfrist d. 3/8 2017. Vi håber at høre fra dig…hvis altså du mener du er den rigtige😘 Venlig Hilsen Team ELSK! #elsk #elskcom #salling #job #mode #danskmode #aarhus #aros #århus #stormagasin

from Instagram: http://ift.tt/2w1iq8I

Published in Uncategorized

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *