Skip to content →

Black Friday. I år gør vi en undtagelse. Vi giver procenter! Mange procenter. Vi giver 100%. Men vi giver dem væk til der hvor der er brug for dem: Naturen. Vi giver 100% af vores omsætning på ELSK.com væk på Black Friday. Vi har gjort mange dumme ting i vores tid. Det her er både det dummeste og mest fornuftige. Det giver ingen mening og samtidig giver det så utrolig meget mening. Vi ved ikke, om man kan sælge varer på sådan en dag uden rabat-procenter. Men vi tror nu på, at andre som os, ikke gider kæmpe mod bunden. Vi tror på at andre som os, også søger value-for-money. Vi tror på at andre gerne vil gøre en positiv forskel med deres køb. Derfor donere vi 100% af omsætningen til organisationer som arbejder med miljøbeskyttelse. Vi er trætte af snak og mangler handling. Nu prøver vi at lave det største opråb vi kan hos lille ELSK. Så må vi se om nogen kan høre det…. Den lange fortælling? – Find den på vores Journal inde på ELSK.com Pointen er: Skal du absolut købe, så køb de produkter du kommer til at elske. De produkter som er lavet med omtanke og som du har brug for. Støt de virksomheder du sætter pris på. Skal du have nyt tøj? Normalt kan du købe det hos os og støtte os og de ting vi tror på. Black Friday kan du købe det hos os og støtte det som har mest brug for det: Naturen. Hver dag giver vi 1% væk gennem @1percentftp – Black Friday siger vi 100%. Hvem får gavn af pengene? @naturfonden – Får vi rigtig mange penge, deler vi ud til flere. #elskcom #blackfriday #sustainable #donate

from Instagram: https://ift.tt/2OVmYYr

Published in Uncategorized